EL QUIROMASSATGE, UNA TÈCNICA MANUAL EFECTIVA

Totes les persones que reben la Tècnica Manual del Quiromassatge gaudeixen, sens dubte, d’una millor salut i una major benestar psicològic que aquelles que no la reben. És una eina de gran utilitat per a combatre el dolor, l’insomni, l’estrès i aporta canvis positius en pacients amb patologies físiques i psíquiques. Són poques les persones que poden patir contraindicacions que no recomanin l’ús del Quiromassatge.

El Quiromassatge és englobat professionalment dins de l’àmbit de la Naturopatia com a Tècnica Manual. A la pràctica, el Quiromassatge és un mètode manual aplicat sobre la pell i transmès per la pressió mecànica de les mans, que mai no utilitza aparells elèctrics.  

 El Quiromassatge és una eina d’ajuda per a la restauració de les funcions corporals, que aconsegueix una millora en les funcions dels diferents òrgans del nostre cos, així com en el teixits ossi, sanguini i limfàtic. És la tècnica perfecta per a què el cos i la ment puguin treballar conjuntament en una perfecta sintonia i harmonia.   

A nivell del Sistema Nerviós, les Tècnica Manual del Quiromassatge són idònies per a poder conduir el pacient des d’una relaxació profunda a una activació del Sistema Nerviós Central (SNC). És una tècnica summament efectiva, que alleugereix trastorns com el bruxisme tensional, les cefalees, les migranyes, l’insomni i altres alteracions que poden afectar el SNC.

Qualsevol interferència i tot residu tòxic muscular són eliminats amb les diverses tècniques adequades que ens proporciona l’Art i l’Ofici del Quiromassatge, retornant al cos i als teixits les seves flexibilitat, força i puresa que sempre haurien de gaudir.  

 Les grans protagonistes de l’Art del Quiromassatge són les Mans. El Professional de la Salut, amb les seves mans ensinistrades, disciplinades, segures i harmonioses identifiquen les àrees de dolor del pacient fàcilment amb seguretat.

El sentit del Tacte i la palpació per a detectar, al costat de la lógica i la deducció desenvolupades al llarg dels anys, aconsegueixen crear el conjunt ideal per a esdevenir un gran professional de la Tècnica Manual del Quiromassatge, una técnica indolora i efectiva, que ens aporta una gran sensació de benestar i salut. 

Mònica Pareja

“Primium non nocerem”  (El primordial és no fer mal).

Quiromassatgista

Naturòpata Col·legiada

Núm. 4148 CONACO