EL PERQUÈ

La informació de professionals que és dedicant al benestar de les persones, les activitats que organitzen com tallers, cursos, viatges, retirs, o el subministrament d’aliments de qualitat ens arriba normalment pel sistema del “boca /orella”, i no sempre és fàcil contactar amb algú de confiança quan hi ha la necessitat.

La irrupció dels telèfons intel·ligents com a dispositiu ens obre una infinitat d’opcions que anys enrere no podíem obtenir. Per aquest motiu neix MOMMENTS.CAT una plataforma que aspira a esdevenir un referent dins del món de l’autoconeixement i de la qualitat de vida de les persones. Volem ésser un ESPAI DE TROBADA DE LES DISCIPLINES DEL BENESTAR, un servei de nova generació per donar resposta a totes les necessitats de les persones.

Disposem d’un bon equip i utilitzant les avantatges de les noves tecnologies, volem crear una família virtual on compartir tota la informació “la nova boca / orella.com”

Amb la il·lusió de ésser útils i poder deixar una empremta positiva dins del cor dels viatgers.

QUI SOM

Sembla que va ser ahir! Era l’any 1994 quan vaig començar a interessar-me i fer-me algunes preguntes que no sabia respondre en aquell moment. Per això vaig decidir endinsar-me en el meu Món Interior.

Però també vaig ésser conscient de la dificultat de contactar amb professionals qualificats o amb organitzadors d’activitats.

En aquell temps no hi havia internet, ni correus electrònics, i pocs telèfons mòbils a utilitzar i que t’apropessin al món de manera instantània. La informació de professionals, organització de tallers, cursos, viatges, retirs o formació arribava pel sistema del “boca /orella” i no sempre era fàcil contactar amb algú de confiança quan havia la necessitat o la inquietud.

Però m’he adonat que ara tampoc és fàcil contactar amb professionals qualificats. És veritat que hi ha molta més informació però crec que si es pot unificar en una plataforma de referència, seria una magnífica eina per a totes aquelles persones que decideixen i/o busquin endinsar-se en el món de l’autoconeixement i/o del benestar.

Volem esdevenir un ESPAI DE TROBADA DE LES DISCIPLINES DEL BENESTAR, un servei de nova generació per donar resposta a totes les inquietuds o/i necessitats de les persones.

Disposem d’un bon equip i utilitzant les noves tecnologies, esperem  ésser útils i poder formar part de la vostra família virtual.

Rebeu una cordial salutació i BENVINGUTS!!!!.

Salut i alegria per tothom!!!!

Francesc Botifoll