Us oferim informació de professionals que es dediquen al benestar de les persones, les activitats que organitzen com ara tallers, cursos, viatges, retirs, o el subministrament d’aliments de qualitat ens arriba normalment pel sistema del “boca / orella”, i massa sovint no és fàcil contactar amb algú de confiança quan tenim la necessitat.

La irrupció dels telèfons intel·ligents com a dispositiu ens obre una infinitat d’opcions que anys enrere no podíem obtenir ni imaginar. Per aquest motiu, neix MOMMENTS.CAT una plataforma que aspira a esdevenir un referent dins del món de l’autoconeixement i de la qualitat de vida de les persones. Volem ésser un ESPAI DE TROBADA DE LES DISCIPLINES DEL BENESTAR, un servei de nova generació per donar resposta a totes les necessitats de les persones.

Disposem d’un bon equip i utilitzant les avantatges de les noves tecnologies, volem crear una gran família virtual on compartir tota la informació “la nova boca / orella.cat” dels nostres temps.

No. Quan realitzeu la reserva d’un taller o d’una activitat us en demanarem algunes dades bàsiques, simplement per a portar el control de l’assistència.  

El pagament es realitzarà amb targeta de crèdit o dèbit. El sistema compta amb totes les mesures de seguretat i és idèntic a la reserva o la compra d’altres productes o serveis que pugueu adquirir en altres webs.

En el cas d’una reserva dels professionals externs, haureu de contactar directament amb el professional de qui voleu sol·licitar algun servei a través del seu web, número de telèfon o correu electrònic, que us informaran sobre com realitzar el pagament. És molt interessant que us descarregueu el bonus / descompte per presentar a la visita del professional. 

Si ens informeu de què no podeu assistir a l’activitat abans de 48 hores del seu inici us retornarem l’import que hagueu pagat. Si ens aviseu en menys de quaranta-vuit hores abans de l’inici de l’activitat o el taller, us canviarem la reserva per una altra activitat del mateix organitzador.

Cada professional extern disposa de la seva pròpia política referida a les anul·lacions i haureu de consultar amb ell a través del seu web, número de telèfon o correu electrònic, que us informaran al respecte. Igualment us informaran si apliquen un temps mínim anterior a la cita reservada per a realitzar l’anul·lació i els possibles retorns dels diners de la reserva.

En cada activitat o taller de Momments.cat l’organitzador us informarà  sobre quines mesures de seguretat seran necessàries contra la pandèmia del coronavirus o qualsevol altra incidència que pogués succeir en el futur. Aquestes mesures de seguretat seran com a mínim les que estiguin fixades legalment pels governs, podent aplicar en casos que ho requereixi algunes mesures suplementàries que serien comunicades als assistents. Igualment en les cites amb els professionals. 

La informació privada dels assistents als tallers i les activitats  seran guardades només si són estrictament necessàries, i amb la menor quantitat de dades possible, seguint en tots els casos les directrius marcades per la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, que adapta el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea.

Respecte dels professionals  amb qui reserveu una cita, ells us n’informaran sobre com apliquen la Protecció de Dades dels seus clients.