Quirofisiologia Podal, Tècnica manual, el peu.

Mònica Pareja

Quirofisiologia Podal, Tècnica manual, el peu.

Exercint les funcions de suportar el pes del cos i desenvolupar la dinàmica del pas en caminar, ens trobem amb una estructura d’un disseny perfecte el qual es veu subjecte al calçat, el que alhora és una de les raons per les quals el peu es va deformant amb el pas dels anys.

El calçat, el pes, les activitats físiques, en general “l’estil de vida” influeixen en el desenvolupament del nostre peu, des del nostre naixement i al llarg de la nostra vida.

Tenir cura dels nostres peus és prevenir futures lesions i possibles malformacions que poden aparèixer al pas del temps.

Basada en la manipulació del teixit muscular, sense efectes secundaris, la Quirofisiologia Podal és una eina d’ajuda en recuperacions de lesions, fascitis plantar, peus amb inflor i altres símptomes possibles.

Ajudant les articulacions, el manteniment de la flexibilitat i retornar la flexibilitat en peus rígids, ajudant el retorn venós, una activitat circulatòria sanguínia correcta i produint una sensació reflectida de benestar a tot el cos, així com actua la Tècnica de la Quirofisiologia podal a la nostra estructura del peu.

Mónica Pareja

Tècnica manuals osteopatia instrumental i quiromassatge

Tècnica registrada  3816

Mònica Pareja

“Primium non nocerem”  (El primordial és no fer mal).

Quiromassatgista

Naturòpata Col·legiada

Núm. 4148 CONACO